Vælg en side

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser – UCplus Center for Danskuddannelse

Anvendelsesområde – Handelsbetingelserne gælder for køb af kurser, prøver og betaling af depositum via UCplus Center for Danskuddannelses webshop på ucplusdansk.dk.

Tilmelding og betaling for danskundervisning foregår adskilt, da krav om betaling for UCplus Center for Danskuddannelses ydelser først udløses på baggrund af svar på ansøgning fra mulig købers bopælskommune.

Betaling – Det kort, som blev anvendt ved købet, debiteres, når betalingen gennemføres idet køber samtykker til, at levering af ydelses påbegyndes ved betalingstidspunktet. Du kan betale på følgende måder: Online indbetaling via Quickpay med Visa, Dankort, MasterCard, JCB og MobilePay.

Kortoplysninger – Når du betaler hos UCplus Center for Danskuddannelse behandles kortoplysningerne af Nets, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationernes regler.

Levering – Ved gennemført betaling modtager køber en kvittering med datomærkning, der tæller som leveringstidspunkt og start for ydelsen. UCplus Center for Danskuddannelse har ansvaret for videreformidling af indbetalinger til relevante myndigheder, når dette er påkrævet af loven om Danskuddannelse til Voksne udlændinge m.fl. Udover som følge af fortrydelsesretten beskrevet nedenfor, har du ikke mulighed for at få tilbagebetalt eller på anden måde fortryde køb på vores webshop.

Reklamation – Eventuelle fejl eller mangler ved ydelser købt via UCplus Center for Danskuddannelses’ webshop skal påberåbes i rimelig tid, efter fejlen er opdaget. Det er pligtigt at angive og på forlangende vise, hvor fejlen eller manglen findes. Der kan i udgangspunktet kun klages over fejl, der skyldes UCplus Center for Danskuddannelse. Enhver indsigelse skal rettes til shopdansk@ucplus.dk.
Der er desuden mulighed for at klage over UCplus’ webshop til den Europæiske online klageportal, via dette link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Klages der via den Europæiske online klageportal, skal følgende mailadresse oplyses for UCplus: shopdansk@ucplus.dk

Fortrydelsesret – Du har ret til at fortryde dit køb inden for 14 dage fra købstidspunktet.

For at udøve fortrydelsesretten skal du give os besked via enten e-mail på shopdansk@ucplus.dk eller via brev til adressen: UCplus A/S Mileparken 12a, 2740 Skovlunde mærket ”fortrydelse af køb”, og meddele dit ønske om at fortryde aftalen i en utvetydig erklæring. I beskeden skal du angive dit navn, din adresse, og evt. dit telefonnummer eller e-mail. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis beskeden er afsendt senest d. 14. dag efter købstidspunktet.

Ved udnyttelse af fortrydelsesretten refunderes købssummen uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra datoen for modtagelse af anmodningen fra Kunden. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved det oprindelig køb.
Hvis leveringen af tjenesteydelsen påbegyndes, inden fortrydelsesfristen er udløbet, skal du i tilfælde af udnyttelse af fortrydelsesretten efterfølgende, betale os et beløb, som står i forhold til omfanget af de ydelser, der er leveret indtil det tidspunkt, hvor du informerede os om udnyttelsen af fortrydelsesretten sammenlignet med den fulde opfyldelse af aftalen.

Personoplysninger – UCplus A/S og herunder UCplus Center for Danskuddannelse behandler personoplysninger i overensstemmelse med persondataloven. Du kan læse nærmere om vores persondatabehandling, herunder hvordan du klager over persondatabehandlingen i vores privatlivspolitik, som du kan finde her.

Den dataansvarlige for behandlingen af personoplysninger er UCplus A/S, CVR-nr. 21620378, Mileparken 12a, 2740 Skovlunde.

Kontaktoplysninger
UCplus A/S
Mileparken 12a
2740 Skovlunde
shopdansk@ucplus.dk